Η εντεκάδα του Ολυμπιακού – Με Τικίνιο και δύο αλλαγές στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στη Λαμία, παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει να αλλάξει σχηματισμό κόντρα στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, επιλέγοντας το 4-2-3-1 και αλλάζοντας δύο πρόσωπα, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Αντβερπ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός κράτησε την ίδια άμυνα, καθώς επέλεξε να ξεκινήσει με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ. Στη θέση του τραυματία Εμβιλά θα οπισθοχωρήσει ο Ανδρέας Μποτχαλάκης, ο οποίος θα έχει παρτενέρ στη μεσαία γραμμή τον Μάντι Καμαρά, αλλά και τον Αγκιμπού, ο οποίος αναμένεται να παίζει περισσότερο στο «10».

Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Μαρτίνς επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι με την Αντβερπ. Αντίθετα, αριστερά διατηρεί τον Χένρι Ονιεκούρου, ευελπιστώντας ότι ο Νιγηριανός θα μπορέσει να βοηθήσει επιθετικά, ανοίγοντας λογαριασμό στα γκολ και στη Super League.

Βεβαίως, αυτή τη δουλειά θα την αναλάβει κατά βάση ο Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος ξεκινάει βασικός σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά αυτή τη φορά χωρίς τον Ελ Αραμπί στο πλευρό του. Και επίσης θέλει να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης. Μ. Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκούρου, Τικίνιο.