Χαλκίδα – Συνελήφθη ο 29χρονος που βίαζε και κρατούσε όμηρο 25χρονη

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο 29χρονος από τη Βουλγαρία που κατηγορείται ότι κρατούσε όμηρο και βίαζε μια 25χρονη.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς της 25χρονης και υποστήριξε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή έχοντας τη συναίνεσή της. Παράλληλα ανέφερε ότι εκείνος πλήρωσε τα εισιτήρια της για να ταξιδέψει από τη Λιθουανία στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το evima.gr σε βάρος του 29χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό και παράνομη κράτηση. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ για το συμβάν έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 25χρονη μιλούσε με τον κατηγορούμενο μέσω των Social Media όταν πείστηκε να έρθει στη χώρα μας για να τον συναντήσει. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην καταγγελία της, ο 29χρονος την κλείδωσε στο σπίτι του και επί μέρες τη βίαζε.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω της γνωστής εφαρμογής και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, όπου και πήγε στη Χαλκίδα. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ίδιο σάιτ, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει.