Βάρκιζα – «Εγκληματίες οι ιδιοκτήτες του παιδικού σταθμού – Δεν με πήραν καν τηλέφωνο» λέει η μητέρα του παιδιού

Η μητέρα του δίχρονου παιδιού που έμεινε κλειδωμένο επί τέσσερις ώρες στο σχολικό λεωφορείο, μιλάει για τα όσα περνάει η οικογένειά της αλλά και για την ανευθυνότητα των ιδιοκτητών του σταθμού, που ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί της.

Το κοριτσάκι, που έμεινε ξεχασμένο στο σχολικό λεωφορείο, έγινε αντιληπτό από περαστικούς όταν άρχισε να κλαίει. Η κοπέλα που το βρήκε είναι ηρωίδα για την κ. Καρβέλα, σε αντίθεση με τους υπεύθυνους που για πολύ ώρα δεν την είχαν καν ενημερώσει.

  • Διαβάστε επίσης: Βάρκιζα – «Ξέχασαν» κοριτσάκι 2 ετών σε σχολικό λεωφορείο – Έμεινε κλεισμένο στο όχημα για 4 ώρες

Για την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού είπε ότι θα πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτή τη δουλειά. “Είναι ανεύθυνη, απαράδεκτη στη συμπεριφορά της, σε όλα της. Είναι στυγνοί εγκληματίες. Είναι στυγνό έγκλημα η συμπεριφορά τους” είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

“Όταν το έμαθα έτρεχα. Πώς δεν τράκαρα. Η κοπέλα που βρήκε το παιδί έκλαιγε. Της ζήτησαν να φύγει και εκείνη ρωτούσε συνεχώς αν με είχαν ενημερώσει” εξηγεί και προσθέτει ότι οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν την έχουν καν καλέσει στο τηλέφωνο.

Μάλιστα όπως είπε υπάρχει πρωτόκολλο που όταν ένα παιδί δεν πάει στο παιδικό σταθμό οι γονείς στέλνουν μέιλ προκειμένου να ενημερώσουν, κάτι που προφανώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε.

“Να ενημερωθούν οι γονείς για το τι γίνεται, είναι απίστευτη η απάθειά τους” πρόσθεσε.

  • Διαβάστε επίσης: Βάρκιζα – Ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού που ξέχασαν για ώρες κοριτσάκι σε σχολικό