Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα την «πατήσουν» στα ερωτικά τους με την πανσέληνο

Δύσκολα θα περάσουν αρκετά ζώδια με την πανσέληνο αλλά κάποια θα ταλαιπωρηθούν στα αισθηματικά του λίγο παραπάνω.

Κριός

Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο των σχέσεων, ίσως νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε το βάρος στα προσωπικά σας. Ομως, η εποχή δεν είναι η πιο κατάλληλη. Οι όψεις των πλανητών σάς δίνουν την αίσθηση πως δεν σας αγαπούν, νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και πλέετε σε μια απέραντη λίμνη μοναξιάς.

Καλό θα ήταν λοιπόν να μη βγάλετε συμπεράσματα, ούτε και να πιέζετε τους αγαπημένους σας να επιβεβαιώσουν τα συναισθήματά τους για σας. Κρατήστε στάση αναμονής: Μπόρα είναι θα περάσει!

Λέων

Ο Κρόνος βρίσκεται στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας και θα σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη σε αυτή την Πανσέληνο. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως θα βιώσετε τον περιορισμό και την καταπίεση μέσα στη σχέση, συνθήκη που ποτέ δεν βοηθά τα αισθηματικά.

Οι όψεις των πλανητών φέρνουν συναισθηματικές εξάρσεις, σύγχυση και αβεβαιότητα για τα πραγματικά συναισθήματα απέναντι στο έτερον ήμισυ. Είναι καλύτερο να αποσυρθείτε στη φωλιά σας, να κάνετε λίγη ταβανοθεραπεία και να αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις, αν θέλετε η Πανσέληνος να σας αποχαιρετήσει μονιασμένους.

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, η εποχή σάς δίνει την αίσθηση πως το ρομάντζο και ο έρωτας είναι συνθήκες που δεν σας ενδιαφέρουν διόλου και έτσι νιώθετε πως δεν αξίζει τον κόπο η όποια προσπάθεια.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο των σχέσεων και αυτό σημαίνει θολούρα και αποπροσανατολισμό. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς θα σας δώσει την ώθηση να στρέψετε όλη σας την προσπάθεια στον εαυτό σας. Ίσως να νιώσετε πως σπαταλήσατε πολλή ενέργεια προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους άλλους.

Προσέξτε, όμως. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για τελειωτικά συμπεράσματα. Οι συνθήκες πλέκουν τόσο ιδανικά το αληθινό με το φανταστικό που στο τέλος θα έχετε σχηματίσει μια εικόνα που ουδεμία σχέση θα έχει με την πραγματικότητα.

Σημειώστε πάντως πως το φως του φεγγαριού θα αναθερμάνει την καλλιτεχνική σας φύση και τη δημιουργικότητα.