Καββαδία – Κατηγορεί τον Σπίρτζη για «χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης γυναικοκτονίας»

Η Αννέτα Καββαδία, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με καυστικό τρόπο την τοποθέτηση του Χρήστου Σπίρτζη για τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο. Η κ. Καββαδία κάνει λόγο για «χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης γυναικοκτονίας».

Η ανάρτηση στο Facebook

«Όχι στην πλάτη μας, όχι στο όνομά μας! Η χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης μιας ακόμη στυγερής γυναικοκτονίας, μας προσβάλλει βαθύτατα! Και ως γυναίκες και ως αριστερές. ΥΓ: Σοβαρά τώρα; Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;», έγραψε η κ. Καββαδία σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η ανάρτηση Σπίρτζη που προκάλεσε την οργή της Καββαδία

«Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε … αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα. Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;», έγραψε στο Twitter ο Χρήστος Σπίρτζης.

Νωρίτερα, για το σχόλιο του Χρήστου Σπίρτζη είχε τοποθετηθεί και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης. «Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης από τον
@c_spirtzis μιας ανθρώπινης τραγωδίας. Δεν είναι η πρώτη φορά. O κατήφορος δεν έχει τέλος», έγραψε ο κ. Γαϊτάνης στο Twitter.