Ρόδος – Ακόμη μια γυναικοκτονία σόκαρε την Ελλάδα – Το χρονικό της δολοφονίας μέρα μεσημέρι

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τη νέα γυναικοκτονία -την ενδέκατη εντός του 2021- που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στη Ρόδο.

Θύμα μία 31χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό της, έξω από την οικία της.

Δράστης ένας 40χρονος, με τον οποίο διατηρούσε σχέση το θύμα στο παρελθόν και ο οποίος μετά το έγκλημα πήγε σπίτι του και αυτοκτόνησε.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας, έγινε το τελευταίο τηλεφώνημα του θύματος σε μία φίλη της.

Η γυναίκα φέρεται να είπε στη φίλη της «ευτυχώς που χώρισα».

«Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Ευτυχώς χώρισα» φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, φέρεται να ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ανακουφισμένη, καθώς δεν μπορούσε ούτε για καφέ να πάει τον τελευταίο καιρό, κάτι που μπόρεσε να κάνει την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ήταν ζευγάρι από τα Χριστούγεννα, όπως μεταφέρει το STAR, μέχρι που χώρισαν.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα, μέρα – μεσημέρι, μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών, ενώ ο δράστης φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο, που σύμφωνα με μαρτυρίες, οδηγούσε συνεργός του.

Οι δράστες φέρονται να την περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα μακριά, ενώ μόλις την είδαν, πέρασαν δίπλα της και ο συνοδηγός την πυροβόλησε εν ψυχρώ, πριν απομακρυνθούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας συνέλεξαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο. Όταν μπήκαν στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον πρώην σύντροφο του θύματος νεκρό, καθώς είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Το σημείωμα

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω» έγραφε στο σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Μάρτυρας ανέφερε στις αρχές ότι στο όχημα ο 40χρονος, ο οποίος ήταν τεχνίτης, δεν ήταν μόνος του.