Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια ο Ήλιος στον Ζυγό;

Μετά την Πανσέληνο στους Ιχθύς που ξεκίνησε εχθές 21/9 και θα μας βασανίζει για πολύ καιρό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αγαπημένη αστρολόγος, Άση Μπήλιου, στο asibiliou.gr ο Ήλιος περνά φέτος στον Ζυγό στις 22/09/2021 το βράδυ, σημαίνοντας τη φετινή φθινοπωρινή ισημερία, εκείνη τη μαγική στιγμή του χρόνου που η μέρα είναι ακριβώς ίση με τη νύχτα και έστω και για λίγες ώρες βιώνουμε μια ουράνια αρμονία και ισορροπία. Από αύριο οι μέρες θα μικραίνουν και οι νύχτες θα μεγαλώνουν, μέχρι το χειμερινό Ηλιοστάσιο που έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου στις 21/12/2021.

Επίσης, η φθινοπωρινή ισημερία σηματοδοτεί την έναρξη των γενεθλίων του Ζυγού. Ο Ήλιος δεν μπαίνει κάθε χρόνο την ίδια χρονική στιγμή σε κάθε ζώδιο. Έτσι, κάποιες χρονιές μπαίνει στις 23/09/2021 και άλλες στις 22/09/2021. Φέτος τα παιδιά που θα γεννηθούν μέχρι τις 22/09/2021 στις 10:20 το βράδυ θα εκπροσωπούν το ζώδιο της Παρθένου, ενώ όσα γεννηθούν μετά τις 10:21 το ζώδιο του Ζυγού.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες. Θα βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα, δεν θα αποφύγετε πιθανώς όμως και κάποιες εντάσεις ή ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας στις πρακτικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας σας, κυρίως σε θέματα δουλειάς ενώ είναι μια καλή περίοδος για να εστιάσετε και στην υγεία και να κάνετε ίσως κάποιο τσεκ απ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα καλύτερα του ο Ήλιος στον Ζυγό, μολονότι ψαλιδισμένη η επιρροή του φέτος λόγω ανάδρομου Ερμή, για το δικό σας ζώδιο. Θα σας δώσει ευκαιρίες διασκέδασης, επαφών, αλλά με κάποιο τρόπο θα ξυπνήσει και την ερωτική σας ζωή. Θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα των παιδιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας σε προσωπικά σας θέματα, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι. Γεγονότα του παρελθόντος έρχονται στη μνήμη σας ή μπορεί να δεχτείτε τις συνέπειες τους τώρα.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στο άμεσο περιβάλλον σας και αυξάνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και τις επαφές με φίλους, συγγενείς, συνεργάτες. Πιο γρήγοροι ρυθμοί παντού και ίσως μια διάχυτη αίσθηση ανησυχίας χωρίς να ξέρετε τι φταίει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά φωτίζει ο Ήλιος από τον Ζυγό, θέματα που αφορούν στον μισθό ή τα κέρδη σας, αλλά και την ακίνητη περιουσία σας. Σε ένα ψυχολογικό επίπεδο πιθανώς αναρωτιέστε για τις ίδιες τις αξίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και φωτίζει την ψυχή σας, καθώς τα γενέθλια σας ξεκινούν. Κυρίως όμως σας χαρίζει τη ζωογόνο ενέργεια του κι έτσι νιώθετε να ξαναβρίσκετε τις δυνάμεις σας και κάποια έστω μικρά ψήγματα αισιοδοξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεστε λίγο πιο εσωστρεφείς με τον Ήλιο στον Ζυγό και καθώς η δική σας γενέθλια χρονιά τελειώνει, πριν αρχίσουν τα επόμενα γενέθλια σας κάνετε κάποιους απολογισμούς. Θέματα υγείας στο προσκήνιο, αλλά και ιδιαίτερο παρασκήνιο στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Ζυγό στρέφεστε στους συνεργάτες, τους φίλους και γενικώς στις στενές σχέσεις που έχετε για στήριξη. Πολύ καλή στιγμή για να θέσετε τους νέους στόχους πάνω στους οποίους θα δουλέψετε, αλλά τις εκκινήσεις αφήστε τις για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά ένα διάστημα που τα επαγγελματικά με κάθε τρόπο θα σας απασχολήσουν πιο έντονα. Τα θέματα καριέρας είναι σε προτεραιότητα και μαζί τους η εικόνα σας προς τα έξω, που μπορείτε πραγματικά να βελτιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό φωτίζει την ανάγκη σας να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να μάθετε περισσότερα, ίσως ακόμη και να επενδύσετε σε ένα νέο επαγγελματικό στόχο που αφορά στο μέλλον. Εξαιρετική στιγμή για θέματα σπουδών ή για να σχεδιάσετε το μέλλον των επαγγελματικών σας, χωρίς όμως να βιαστείτε να κάνετε εκκινήσεις σε επιχειρηματικά σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σας γεννά την επιθυμία να ζήσετε την προσωπική σας ζωή σε ένα επίπεδο πιο συναισθηματικό, που αγγίζει την ψυχή και την καρδιά σας. Από την άλλη, σε ένα υλικό επίπεδο φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά τα δικά σας ή του συντρόφου σας ή μιας συνεργασίας.