Σάκκαρη – Μαρτίντσοβα 2-0 – Σάρωσε την Μαρτίντσοβα η Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιώντας μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην Μαρτίντσοβα επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-3)  και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Οστράβα.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την νίκη επί της Οσταπένκο, επικράτησε και της Τερέζα Μαρτίντσοβα στα προημιτελικά και πλέον θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Σφιόντεκ-Ριμπάκινα.

Μια νίκη, με την οποία κρατάει «ζωντανό» το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου στην Οστράβα και τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο της στόχο, που είναι η είσοδος για πρώτη φορά στην καριέρα της στην κορυφαία 10άδα.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εξαιρετική σε όλο το παιχνίδι, ενώ δυσκολεύτηκε μόνο λίγο στο πρώτο, αλλά με καθαρό μυαλό κατάφερε να το κερδίσει με 7-5.

Ο αγώνας

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε με μπρέικ στο παιχνίδι και από την αρχή τις προθέσεις της. Η Τερέζα Μαρτίντσοβα έδχνει πως δεν μπορούσε να απειλήσει την Ελληνίδα τενίστρια σε κανένα σημείο του πρώτου σετ.

Η Σάκκαρη είδε το μπρέικ που είχε πάρει να χάνεται και την Μαρτίντσοβα να την ισοφαρίζει σε 5-5. Βέβαια πήρε πάλι το προβάδισμα και με καθαρό μυαλό και χωρίς λάθη επικράτησε με 7-5 στο πρώτο σετ.

Στο τρίτο game του δεύτερου σετ η Μαρία πήρε πάλι το μπρέικ, μπορεί η Τερέζα Μαρτίντσοβα να ανέβασε την απόδοση της στον αγωνιστικό χώρο, όμως αυτό δεν επηρέασε την Σάκκαρη σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Περισσότερα σε λίγο…