Έτοιμος για το δύο στα δύο ο Ολυμπιακός

Μετά την επικράτηση με 27-23 επί του Διομήδη Άργους, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Handball Premier, το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Νίκαιας την Κυριακή (26/9) στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ως τυπικά φιλοξενούμενος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας: Κώστας Κοτανίδης, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Μάρκο Μπούντιτς, Μάρκο Τερλέτσκι, Ταξιάρχης Παπαδημητρίου, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δομπρής Θοδωρής Δεληχρήστος, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Στέφανος Μιχαηλίδης,

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη Νίκαιας ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε: «Έχει διακοπεί ελαφρώς η συνέχεια της καλής μας προετοιμασίας για διάφορους λόγους όμως τα παιδιά δείχνουν ότι ανταπεξέρχονται σε όλες τις νέες συνθήκες. Όπως και στο προηγούμενο ματς που χάσαμε κάποιους παίκτες στη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι υπόλοιποι κάλυψαν επάξια το κενό. Εμείς θέλουμε να εμφανιζόμαστε σε κάθε ματς όλο και καλύτεροι, θέλουμε να παίζουμε το δικό μας χάντμπολ και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό ώστε η ομάδα κάθε βδομάδα να δυναμώνει».