Η Βιγιαρεάλ «φρέναρε» την Ρεάλ στο Μπερναμπέου (0-0)

Ένας βαθμός στο Μπερναμπέου έχει μεγάλη αξία για καθε ομάδα στην Ισπανία, οπότε η Βιγιαρεάλ είναι η κερδισμένη από την ισοπαλία 0-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

H «βασίλισσα» διατηρήθηκε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 17 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρον το στραβοπάτημα των «ροχιμπλάνκος», λίγες ώρες νωρίτερα.

Σε ότι αφορά την Σεβίλλη, η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και μπορεί να συγκατοικήσει με τη Ρεάλ εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Ρεάλ είχε μεγάλες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη με τον Ροδρίγο στο 22’ και τον Μπενζεμά στο 82’, όμως ο Ρουγί απέκρουσε τα σουτ των δύο παικτών.

Η Βιγιαρεάλ είχε τις δικές της στιγμές, με τον Χρόνεφελντ στο 20’ και στο 54’, όμως αντίστοιχα ο Κουρτούα έκανε δύο καλές αποκρούσεις.

Στο 34ο λεπτό η Ρεάλ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν πήρε τελικά, μετά από επαφή του Νάτσο με τον Αλμπιόλ.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Νάτσο, Μιλιτάο, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Μόντριτς (72’ Αζάρ), Ασένσιο (81’ Ίσκο), Μπενζεμά, Ροδρίγο (46’ Καμαβινγκά), Βινίσιους

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Αλμπιόλ, Αλμπέρτο Μορένο, Φόιθ (85’ Γασπάρ), Πάου Τόρες, Παρέχο, Καπού, Πίνο (84΄Πένα), Κοκλέν (58’ Ντιά), Αλκάθερ (58’ Μόι Γκόμεθ), Χρούνεφελντ (84’ Τριγέρος)