Ελισάβετ Μουτάφη – «Με άνδρα μου γνωριστήκαμε Μάιο και τον Νοέμβριο μου έκανε πρόταση γάμου»

Αρχικά η ηθοποιός μίλησε για την χαρά της που βρίσκεται ξανά στο MEGA που είπε: «Επιτέλους γύρισα σπίτι μου! Και χαίρομαι πολύ που είστε και εσείς εδώ;»

Το Αύριο μας Ανήκει

ΟΙ εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στην καθημερινή σειρά και η ίδια παραδέχτηκε: «Δεν ξέρουμε ακόμα πολλά πράγματα για την εξέλιξη της σειράς. Περιμένω και εγώ τα σενάρια. Καλύτερα να μην γνωρίζω τι συμβαίνει παρακάτω, προτιμώ να μην μαθαίνω.»

Το μεγάλο spoiler; Η Ελισάβετ Μουτάφη παραδέχτηκε πως ακόμα θα γίνουν πολλά ακόμα… «Τα ζευγάρια είναι πολλά, ακόμα ο θεατής δεν έχει δει τίποτα. Η έκρηξη δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όλα αυτά που θα συμβούν παρακάτω. Το σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά έχει βάλει πολλές ανατροπές, καθημερινές.»

Ο άντρας της ζωής της, ο γάμος στα 42 και η νέα οικογένεια

«Από την στιγμή που τον γνώρισα, μείναμε μαζί και από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ. Δεν είχα πει ποτέ “θέλω να παντρευτώ”, δεν με ενδιέφερε.
Γνωριστήκαμε Μάιο και τον Νοέμβριο μου έκανε πρόταση γάμου. Όταν είσαι 42 ξέρεις τι σου γίνεται, δεν είμαι πια 24 ετών.»

«Δεν είχα φοβία όταν γνώρισα τις κόρες του άνδρα μου. Έχουν ένα υπέροχο πατέρα και μια αξιόλογη μητέρα. Τα παιδιά είναι πιο έξυπνα από όσο νομίζουμε και τις αισθάνομαι σαν φίλες μου», είπε για τις δύο κόρες του άνδρα της, Μάνου Νιφλή, από τον πρώτο του γάμο.

Η Όμορφη Πόλη και η σχέση της με τον Μίκυ Θεοδωράκη

Η παράσταση «Όμορφη πόλη», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη περιγράφει την ιδιαίτερη σχέση της με τον συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και τον ενθουσιασμό της για αυτήν την δουλειά.

«Οι μεγάλοι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Ακόμα θυμάμαι την συνάντηση μου με τον Μίκυ Θεοδωράκη στο γραφείο του στην Ακρόπολη να μας λέει όμορφες ιστορίες», δήλωσε συγκινημένη.