Εντυπωσιακό ρεκόρ από τον ΟΦΗ

Με την ισοπαλία στα Γιάννενα ο ΠΑΣ και ΟΦΗ διατήρησαν το αήττητο στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάτι που έχει κάνει και ο Ολυμπιακός. Ο ΟΦΗ μάλιστα έκανε και δύο ρεκόρ στην ιστορία του. Το ένα πολύ σημαντικό, καθώς έμεινε αήττητος για 11 παιχνίδια στη Super League, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Στη μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία δεν έχασε στα επτά παιχνίδια των Playouts και με τα τέσσερα φετινά έφτασε τα 11. Έσπασε το ρεκόρ των 10 αγώνων, που είχε κάνει από τον Απρίλιο ως το Νοέμβριο του 1986 και κράτησε 35 χρόνια. Το άλλο ρεκόρ του ΟΦΗ είναι οι πέντε διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Αν στις τέσσερις φετινές προστεθεί και η περσινή με τον Παναιτωλικό στο τέλος του πρωταθλήματος, προκύπτει αυτό το σερί, που δεν έχει ξανακάνει ο ΟΦΗ.

Τέλος οι ισοπαλίες του ΟΦΗ συνθέτουν ένα αήττητο στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του, κάτι που έχει να κάνει εδώ και 26 χρόνια, από το 1995, όταν είχε ξεκινήσει με τέσσερις νίκες. Για τον ΠΑΣ ξεκίνημα με τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα είχαμε και πάλι αρκετά πρόσφατα, το 2017-18, αλλά τώρα είναι καλύτερο.

Έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, έναντι μιας νίκης και τριών ισοπαλιών τότε. Αν καταφέρει να μην χάσει και στο Περιστέρι, ο ΠΑΣ θα ισοφαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του, όσον αφορά το αήττητο. Αυτό που δεν κατάφερε με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν να κρατήσει το «μηδέν», καθώς δέχτηκε το πρώτο του γκολ από τον Χουάν Νέιρα.