Σασμός:Αποκαλύπτεται το κίνητρο του Κώστα σε σχέση με τη δολοφονία του Στεφανή – Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο

Επεισόδιο 15

Το άλλοθι του Πέτρου δεν πείθει καθόλου την Καλλιόπη που καλεί τους γιους της να ετοιμαστούν για όλα. Λέει στους γιους της, Μαθιό και Αστέρη πως, σύμφωνα με τη γνώμη της, η οικογένεια Βρουλάκη είπε ψέματα στην αστυνομία. Ο Μαθιός, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κάτι πιο επείγον. Η Βασιλική ανακαλύπτει ανάμεσα στα πράγματα του Στεφανή αποδείξεις ότι είχε ερωμένη και του ζητά να μάθει την αλήθεια!

Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Η ανάκριση της Άσπας αποκαλύπτει στον Αντώνη το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του που εντοπίζεται σε κάμερα αποδεικνύει ότι λέει ψέματα. Η Στέλλα από την άλλη αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Αστέρη.  Καθώς ο ήλιος πέφτει, Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.