Τα πλάνα του Φαν Σιπ για το παιχνίδι με την Γεωργία – Πώς θα παραταχθεί η Εθνική

Έναν… τελικό έχει μπροστά της η Εθνική ομάδα. Η γαλανόλευκη το Σάββατο (9/10, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Γεωργία στο Μπατούμι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και οι διεθνείς θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη, που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη της πρόκρισης.

Στη αποψινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας, η οποία ήταν η τελευταία επί ελληνικού εδάφους, ο Τζον Φαν Σιπ δοκίμασε και πάλι σχήμα με τριάδα στην άμυνα, έχοντας στο μυαλό του τη διάταξη, με την οποία η γαλανόλευκη νίκησε την Σουηδία στο ΟΑΚΑ (2-1).

Ο Ολλανδός τεχνικός δοκίμασε το 3-4-2-1, έχοντας τον Βλαχοδήμο μπροστά από την εστία και τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τζαβέλλα στην τριάδα της άμυνας. Οι Ανδρούτσος και Τσιμίκας ήταν οι δύο μπακ – χαφ, με τον Σιώπη δίπλα στον Μπουχαλάκη. Μπροστά από τα χαφ ήταν οι Μπακασέτας και Μασούρας, με τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτοί ήταν οι 11 που χρησιμοποίησε στους λεγόμενους βασικούς ο Τζον Φαν Σιπ, με τον Ολλανδό προπονητή, όπως φαίνεται από τις δοκιμές, να έχει καταλήξει σε σχήμα με τρεις στην άμυνα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής για το Μπατούμι θα βρίσκεται και ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού για το ματς με την Γεωργία.