Ανέστης Βλάχος: Εξελίξεις στον οικογενειακό εμφύλιο με τη διαθήκη του – Πότε θα ανοιχτεί

Η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου μόλις μερικές εβδομάδες μετά το θάνατό του είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα και ο λόγος είναι η διαθήκη του.

Πρόκειται για μια διαθήκη που σε ανύποπτο χρόνο φέρεται ότι έδωσε ο Ανέστης Βλάχος στην κόρη, Έλλη. Κάτι όμως που αμφισβητεί ο γιος του από τον πρώτο του γάμο, Ηρακλής Βλάχος και προτίθεται να φτάσει την υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια για την εγκυρότητά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίας «Espresso» άνθρωποι από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του Ανέστη Βλάχου, Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη βρίσκεται ήδη σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αυτή τη διαθήκη δεν αναφέρεται κανένα άλλο μέλος της οικογένειας πλην της κόρης του Ανέστη Βλάχου. Η αντίδραση του γιου του, Ηρακλή ήταν άμεση αναθέτοντας στον δικηγόρο Κωνσταντίνο Παπαναστασίου την υπόθεση.

Ο Ηρακλής Βλάχος είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την εγκυρότητα της διαθήκης αν και ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αν η υπόθεση φτάσει στη δικαιοσύνη, τότε το δικαστήριο θα πρέπει να υποδείξει ειδικούς γραφολόγους και να αποδειχθεί η εγκυρότητα ή μη των γραφομένων του μεγάλου ηθοποιού. Μία υπόθεση που αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες αφότου υπάρξει αμφισβήτηση από την πλευρά του γιο του Ηρακλή Βλάχου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ανέστης Βλάχος παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε δύο παιδιά, τα οποία υπεραγαπούσε. Από τον πρώτο του γάμο με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη απέκτησε τον γιο του Ηρακλή. Λίγα χρόνια αργότερα κι ενώ ο Ηρακλής είχε μεγαλώσει, ο Ανέστης Βλάχος αποφάσισε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τη συνάδελφό του Μαρία Γαρίτση. Καρπός του έρωτά τους η Έλλη, η οποία ήρθε λίγο καιρό μετά τον γάμο τους.

Πλέον η οικογένεια Βλάχου είναι χωρισμένη στα δύο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου το περασμένο Σάββατο, με τα μέλη της οικογένειας του ηθοποιού να μην ανταλλάσσουν ούτε ένα βλέμμα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.