Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις καιρό να κάνεις σεξ

Το lockdown, το οποίο ανάγκασε πολλούς single ανθρώπους (όχι μόνο στην Ελλάδα), να μείνουν μακριά από το σεξ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακόμη και στη χώρα μας, όμως, οι περίπου δύο μήνες που κράτησε το lockdown, αλλά και η ανησυχία που το συνόδευσε (και συνεχίζει) σχετικά με τον κορονοϊό, έχουν κάνει πλέον το σεξ να αποτελεί είδος προς εξαφάνιση.

Φυσικά, οι νεότερες γενιές (millenials και Gen Z), σύμφωνα με έρευνες, κάνουν πολύ λιγότερο σεξ σε σχέση με όλες τις προηγούμενές τους.

Αν λοιπόν…

Χρησιμοποιείς όλο και περισσότερο την «ανώνυμη περιήγηση» στον Chrome, ενώ επισκέπτεσαι τις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου καθημερινά και για πολλές ώρες,

Έχεις τουλάχιστον τρεις διαφορετικές dating εφαρμογές κατεβασμένες στο κινητό σου,

Τα προφυλακτικά που είχες πάρει κάποτε, λήγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα,

Σκέφτεσαι τους ανθρώπους γύρω σου γυμνούς ή με τα εσώρουχα,

Έχεις συχνά κακή διάθεση και πειράζεσαι με το παραμικρό,

Έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό σου να στείλεις μήνυμα σε κάποια/ον πρώην σου ή κάποια/ον που σου άρεσε από τα παλι,

Έχεις καιρό να κάνεις σεξ. Αρκετό καιρό.

Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό ισχύει, αν έχει τύχει να πεις ψέμματα ακόμα και στους ίδιους σου τους φίλους σχετικά με την τελευταία φορά που έκανες σεξ.

Αν επίσης νιώθεις πως έχεις ξεχάσει πώς είναι η αίσθηση άλλου δέρματος πάνω στο δικό σου.

Αν λες στους φίλους σου ότι σου αρέσει περισσότερο που είσαι ελεύθερος και χωρίς σχέση, αλλά κατά βάθος θα ήθελες να ήσουν με κάποια εκείνη τη στιγμή.

Αν βλέπεις όλο και πιο συχνά περίεργα ερωτικά όνειρα με πρωταγωνίστριες/ές συναδέλφους από το γραφείο ή άτομα που γνώρισες πρόσφατα.

Μπόρα είναι, θα περάσει.

Ή μήπως δεν θέλεις να περάσει;