«Καθάρισε» στο τέλος η ΤΣΣΚΑ (77-67)

Ηταν ντέρμπι από την αρχή, αλλά στο τέλος μίλησε η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Ζενίτ, επικρατώντας με 77-67 και σημείσωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Ευρωλίγκα. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που ήταν ανταγωνιστική αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλό της.

Κορυφαίος για την ρώσικη αρκούδα ο Τορνίκε Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό φόργουορντ να σημειώνει 33 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε και 8 ριμπάουντ. Από την άλλη ο Λόιντ έκανε ότι μπορούσε, έτσι ώστε να μείνει ζωντανή μέχρι το τέλος η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, αλλά οι 19 πόντου δεν ήταν αρκετοί.

Η αναμέτρηση ήταν ραψωδία του Τορνίκε Σενγκέλια. Ο άλλοτε παίκτης της Μπασκόνια απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή της σεζόν και ουσιάστικα έδωσε μόνος του την νίκη στην ομάδα του στρατού. Η ΤΣΣΚΑ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή, η Ζενίτ μάζευε τα πράγματα, αλλά ο Γεωργιάνος είχε πάντα την λύση για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Στο τέλος, με την βοήθεια του Κλάιμπερν, η ΤΣΣΚΑ πήρε διαφορά ασφαλείας και εν τέλει έφτασε εύκολα στην νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 36-31, 59-52, 77-67