Κατζούρης – «MVP ήταν όλη ομάδα»

Ο Ηλίας Κατζούρης οδήγησε τον Κολοσσό Ρόδου στη νίκη επί του Άρη με 85-81 στο Αλεξάνδρειο και έδωσε συνέχεια σε ένα καλό σερί που έχει χτίσει η ομάδα του απέναντι στους κιτρινόμαυρους, Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν του έδωσε μεγάλη σημασία, λέγοντας μετά το παιχνίδι: «Για να πω την αλήθεια, οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε, αυτό θα γίνει κάποια στιγμή και σ’ αυτή που αναφέρεται.

Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου, ούτε σχολιάστηκε εντός της ομάδας στη διάρκεια της εβδομάδας. Γενικώς, είναι πολύ όμορφο να παίζει κανείς στο Αλεξάνδρειο, όταν μάλιστα αυτό έχει πολύ κόσμο».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τους διακριθέντες, δεν θέλησε να ονοματίσει κάποιον παίκτη, δίνοντας τον τίτλο του MVP σε όλη την ομάδα: «Ήταν η ομάδα κι αυτό το πνεύμα θέλουμε να έχουμε από την πρώτη μέρα.

Να λειτουργούσε σαν ομάδα, δεν είναι τόσο εύκολο από τη στιγμή που το καλοκαίρι χτίσαμε κάτι από την αρχή αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό φανερώνει και η μεγάλη νίκη που πετύχαμε η οποία ανήκει εξ’ ολοκλήρου στους παίκτες.

Αντιδράσαμε καλά μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε πει. Για να κερδίσεις στο Αλεξάνδρειο θα πρέπει πνευματικά να είσαι μέσα στο παιχνίδι για σαράντα λεπτά αλλά και να έχεις προσωπικότητα. Θεωρώ ότι κάναμε και τα δύο. Τώρα θα πρέπει να δώσουμε αξία σ’ αυτή τη νίκη μέσα από τα επόμενα παιχνίδια».