Λίβερπουλ – Χωρίς τους Βραζιλιάνους κόντρα στη Γουότφορντ

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ Άλισον και ο μέσος Φαμπίνιο θα χάσουν τον αυριανό αγώνα με τη Γουότφορντ, αφού έπαιξαν τα ξημερώματα για τη Βραζιλία (4-1 την Ουρουγουάη) και θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για το παιχνίδι τους στο Champions League (19/10), την Ατλέτικο, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Δεν είμαι απογοητευμένος. Κάποιος αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στη Βραζιλία να παίξει αυτή την ημέρα και στη συνέχεια κάποιος πήρε την απόφαση να παίξουμε εμείς το Σάββατο στις 12:30 (14:30 ώρα Ελλάδας). Δεν είναι στο χέρι μας» δήλωσε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους.

«Η Ατλέτικο δεν παίζει το Σαββατοκύριακο και είναι ο επόμενος αντίπαλος μας στο Champions League, αυτό δεν θα συνέβαινε εδώ. Το γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό και αποφασίσαμε ότι οι παίκτες δεν θα ήταν εδώ και θα πήγαιναν κατευθείαν Μαδρίτη».

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Γουότφορντ που θα έχει στον πάγκο της τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός είναι ο έκτος προπονητής του συλλόγου σε μόλις δύο χρόνια και ο 15ος από τότε που η οικογένεια Πότσο αγόρασε τον σύλλογο πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

«Πώς μπορείς να εκπλαγείς αν η Γουότφορντ έκανε αυτή την αλλαγή; Σέβομαι όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες, σέβομαι πολύ τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Αλλά ως προπονητής ποδοσφαίρου είναι πραγματικά σκληρό πώς αντιμετωπίζει η Γουότφορντ με τους προπονητές» είπε ο Κλοπ.