Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ (72-69)

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν του Ηρακλή στην Πυλαία με σκορ 72-69.

Κορυφαίος για το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη ήταν ο Μάρβιν Τζόουνς με 15 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς που πρόσθεσε άλλους 14. Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου ξεχώρισαν οι Τόνι Ντάγκλας με 16 και Ρέτζι Λιντς με 14.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Γηραιού να τρέχουν ένα σερί 20-10 απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση. Όμως οι «ασπρόμαυροι» δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να πλησιάσουν βελτιώνοντας τη γενική τους εικόνα, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 37-33 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η τρίτη περίοδος ήταν διαφορετική για τον ΠΑΟΚ που έκανε ότι και ο Ηρακλής στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη μπήκαν με όρεξη και με όπλο την άμυνά τους, κατάφεραν να φέρουν το ματς τούμπα και να πάρουν το προβάδισμα. Στη συνέχεια, ο Γηραιός πίεσε κάνοντας την τελευταία του προσπάθεια για την ανατροπή, αλλά οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν στο τέλος τη νίκη.