Αμπασκάλ – «Είναι το καλύτερο ματς που έχουμε κάνει»

Ο Βόλος έκανε μια μεγάλη αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, καταφέρνοντας έτσι να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο προπονητής των Θεσσαλών, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο β’ μέρος, επισημαίνοντας πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ:

«Η γεύση που μου αφήνει το ματς, είναι ότι αυτός που πιστεύει μπορεί. Οι παίκτες που ήταν επηρεασμένοι από αυτό που έγινε στο ημίχρονο, είναι οι ίδιοι που βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν ότι έκαναν.

Είναι ένας σπουδαίος βαθμός απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να ανατρέψουμε και πνευματικά την κατάσταση και σύμφωνα με αυτό που παίξαμε και με τις αλλαγές που έγιναν, καταφέραμε να φτάσουμε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Με το παιχνίδι που κάναμε σε ένα γήπεδο όπως η Τούμπα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι είναι το καλύτερο ματς που έχουμε κάνει και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου».