Λουτσέσκου – «Δεν ήμασταν μπ@@ρδοι»

Σοκαρισμένος από τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ… κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια το το προβάδισμα των τριών τερμάτων δήλωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος με την απώλεια των βαθμών και χρησιμοποίησε μία… ιδιαίτερη έκφραση για να δείξει τη δυσαρέσκεια του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος που χάσαμε δύο βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει απογοήτευση και σοκ για τον τρόπο που ήρθε. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα προσπάθεια από τους παίκτες του.

«Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αν προσπαθήσεις να αναλύσεις την απώλεια βαθμών και να βρεις τι πήγε λάθος. Είχαμε ευκαιρίες και κατέληξε έτσι, δεν ξέρω τι μπορώ να πω. Είχαμε ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι.

Υπήρξε συσσωρευμένο άγχος για το αποτέλεσμα και δύο επεμβάσεις του αντιπάλου. Είναι θέμα ωριμότητας να διαχειριστούμε τη συγκεκριμένη κατάσταση. Δεχτήκαμε δύο χαζά γκολ, με τον τρόπο που τα δεχτήκαμε».

Όσο για το τι τον ενόχλησε περισσότερο στο παιχνίδι είπε: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι σοκ. Με ενοχλεί πολύ, από το 4-1 πήγε 4-4. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε, δημιουργήσαμε. Δεν είμαστε μπάσταρδοι, να τελειώσουμε το ματς».