Κοροναϊός – «Θερίζει» τους νέους προκαλώντας τρόμο – Συναγερμός για τους θανάτους στις ηλικίες 18 έως 39 ετών και εκκλήσεις για εμβολιασμό

Συναγερμός έχει σημάνει σε επιστήμονες και κυβέρνηση για τους θανάτους νέων από κοροναϊό, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα αυξάνονται μέρα με την μέρα.

Τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ σχετικά με το ακριβές ποσοστό νεαρών ηλικιών που νόσησαν από κορονοϊό και απεβίωσαν, τρομάζουν,  και δείχνουν ότι νεαρότερες ηλικίες, δεν είναι άτρωτες στην πανδημία αφού από την έναρξη της, 115 άτομα ηλικίας 18-39 ετών έχασαν τη ζωή τους. Μάλιστα τρεις εξ’ αυτών πέθαναν εντός του τελευταίου εικοσιτετραώρου, ενώ στους 12 ανέρχονται όσοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Τα στοιχεία αυτά γίνονται ακόμη πιο ζοφερά, αν προστεθούν και 3 θάνατοι ανηλίκων ( εως 17 ετών).

Δείτε τον πίνακα:

Πέθανε 32χρονος και 34 χρονη

Ο κοροναϊός «χτύπησε» δύο ακόμη νέους ανθρώπους.

Σήμερα έγινε γνωστός ο θάνατος μιας 34χρονης, από τα Τρίκαλα. Η νέα γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Νοσούσε με κοροναϊό τις τελευταίες ημέρες και σήμερα στις 5:30 περίπου το πρωί ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όταν έφτασαν οι διασώστες εκείνη είχε ήδη χάσει την μάχη.