Πόλο – Σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με την Προ Ρέκο

Ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρωί (18/10) στο Παπαστράτειο η κοινή προετοιμασία του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο και σήμερα δίνουν ένα πολύ δυνατό φιλικό.

Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν στον Πειραιά την πρωταθλήτρια Ευρώπης για μια δυνατή προετοιμασία, η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης (20/10).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα, ενώ απόψε (19/10), στις 19:00, οι δύο ομάδες θα παίξουν επίσημο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης του Champions League.

Η είσοδος για τον κόσμο θα είναι ελεύθερη, με βάση πάντα και το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ η αποστολή της ιταλικής ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (21/10).

Ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας με την Προ Ρέκο, ο Άντρο Μπούσλιε δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αυτή η προετοιμασία είναι πολύ καλή για εμάς, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ πριν αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας στο Champions League. Μόλις ολοκληρώσουμε την προετοιμασία, ο προπονητής μας αλλά και εμείς θα έχουμε μια καλή εικόνα για το τι μπορούμε να κάνουμε και τι μπορούμε να περιμένουμε».