Αιγάλεω – Ανθρωποκυνηγητό για τον 20χρονο που μαχαίρωσε τη μητέρα του

Ένα 24ωρο μετά το φρικτό έγκλημα στο Αιγάλεω, οι έρευνες για τον καταζητούμενο της δολοφονίας παραμένουν άκαρπες και οι κάτοικοι της περιοχής ανάστατοι από τις σκληρές εικόνες που εκτυλίχθηκαν.

Ως δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ένας από τους γιους της 55χρονης γυναίκας, που την σκότωσε με ένα μαχαίρι.

Τα σημάδια της σήμανσης στην εξώπορτα του σπιτιού, τα παράθυρα που έκλεισαν μετά το έγκλημα και τη διαφυγή του δράστη, μαζί με τις έρευνες των αστυνομικών, συντηρούν το κλίμα αναστάτωσης.

Πέντε παιδιά

Η αδικοχαμένη γυναίκα, μητέρα 5 παιδιών, δέχτηκε την επίθεση μέσα στο σπίτι, μπροστά στον μικρότερο γιο της, που φώναζε για βοήθεια.

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν συγκλονισμένοι για μια γυναίκα που προσπαθούσε μόνη να μεγαλώσει τα 5 της παιδιά, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα αναπηρίας.

Αναφέρουν πως αρκετές φορές υπήρχαν έντονα φραστικά επεισόδια μεταξύ της 55χρονης και των γιων της, χωρίς όμως κανείς να περιμένει ότι θα έπεφτε νεκρή από τα χέρια ενός εκ των παιδιών της.

Τα προβλήματα στην οικογένεια είχαν αρχίσει να πυκνώνουν μετά τον θάνατο του πατέρα, που έκανε τα οικονομικά προβλήματα ασφυκτικά.

Πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε από την περιοχή με το αιματοβαμμένο μαχαίρι στα χέρια του.

Ο καταζητούμενος γιος που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του, είχε νοσηλευτεί στο πρόσφατο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και όπως φαίνεται, το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να θεωρούν θέμα χρόνου τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.