Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του – Τι λέει η Σοφία Βόσσου

ο πρωί της Πέμπτης (21/10), η Σοφία Βόσσου μίλησε στο «Happy Day» για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο παρουσιαστής βρίσκεται, εδώ και 1,5 περίπου μήνα, στον Ευαγγελισμό σε κρίσιμη κατάσταση. «Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και πηγαίνει καλύτερα. Μπήκαμε στον Ευαγγελισμό, γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του» ανέφερε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

«Έχει υποκείμενα (σ.σ. νοσήματα) ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα του, από την προηγούμενη κατάσταση. Κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο, με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν. Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στο δωμάτιο. Καθημερινά μιλάμε και με τον ίδιο έχω μιλήσει» πρόσθεσε.

Έξω από το σπίτι στο οποίο διαμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και συνάντησε τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή, η οποία ανέφερε ότι η ψυχολογία του παρουσιαστή δεν είναι πολύ καλή και αυτό διότι από το καλοκαίρι ταλαιπωρείται σε μεγάλο βαθμό. Το εξιτήριο που περίμενε εναγωνίως θα αργήσει λίγο περισσότερο και αυτό γιατί θα πρέπει να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας είχε εμφανίσει μια επιπλοκή και λοίμωξη με ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Αν και όπως όλα έδειχναν θα έπαιρνε εξιτήριο, δυστυχώς το βράδυ της Δευτέρας – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» – ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ένα έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που ανάγκασε τους γιατρούς να τον βάλουν στην εντατική και να τον διασωληνώσουν. Πλέον – σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες – έχει αποσωληνωθεί, αλλα παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ υπό το άγρυπνο βλέμμα του ιατρικού προσωπικού.

Από το περασμένο καλοκαίρι ο παρουσιαστής έχει θέματα υγείας, μετά από ένα πρόβλημα που είχε με τον προστάτη. Οι τωρινές εξετάσεις του παρουσιαστή, σύμφωνα με τον Alpha, έδειξαν υγρό στους πνεύμονες και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή. Στο πλευρό του είναι η σύζυγός του Έλενα Μαστραγγελή και ο γιος του, Στέργιος. Θυμίζουμε ότι στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.