Ολυμπιακός – Στην Φρανκφούρτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα βρίσκεται απόψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη και θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την Άιντραχτ (22:00), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών θα βρεθεί στο Deutsche Bank Park και θα δει δια ζώσης το σπουδαίο παιχνίδι με την Άιντραχτ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στον Πορτογάλο προπονητή και στους παίκτες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Σε ένα ακόμα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού είχε παρακολουθήσει από κοντά και το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με την Φενέρ στην Πόλη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πανηγυρίζει τη σπουδαία νίκη των Πειραιωτών (0-3).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Deutsche Bank Park θα βρεθούν επίσης 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν… ερυθρόλευκο χρώμα στις εξέδρες του γηπέδου της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.