Μάιντζ – Άουγκσμπουργκ 4-1

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο για την Μάιντζ που διέλυσε με 4-1 την Άουγκσμπουργκ και ανέβηκε στην έκτη θέση της Bundesliga. Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του ματς.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών ήρθε το 1-0 για την Μάιντζ με τον Ονισίβο ύστερα από λάθος της άμυνας και πέντε λεπτά μετά έγινε και το 2-0 με σκόρερ τον Μπελ που εκμεταλλεύτηκε νέα αδράνεια.

Στο 26′ ο Μπούρκαρντ με κεφαλιά έκανε το 3-0 και «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς. Η Άουγκσμπουργκ μείωσε στο 69′ με πλασέ του Ζεκίρι αλλά δύο λεπτά μετά η Μάιντζ έκανε και το 4-1 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπούρκαρντ.

Μάιντζ: Τσέντνερ, Μπελ, Χακ, Νιακατέ, Βίντμερ (82’Μπροσίνσκι), Κορ, Άαρον, Λι (64’Μπαρέιρο), Μποέτιους (76’Στέγκερ), Ονισίβο (82’Σάλαϊ), Μπούρκαρντ (76’Ίνγκβαρντσεν).

Αουγκσμπουργκ: Γκίκιεβιτς, Γκούμνι (46’Στραμπλ), Χοουβελεέουβ, Όξφορντ, Ιάγκο, Μάιερ, Γκουέζο, Χαν (54’Πέντερσεν), Καλιτζιούρ (84’Μπαζί)ι, Βάργκας (84’Φραμπέργκερ), Κόρδοβα (46’Ζεκίρι).