«Μυθικός» Κάρι και νικητές οι Γουόριορς στη ματσάρα με τους Κλίπερς (115-113)

Και πως να χάσουν όταν έχουν τον Στεφ; Με μία μυθική εμφάνιση του Στεφ Κάρι, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήραν τη ματσάρα με τους Κλίπερς και επικράτησαν με 115-113, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και έκαναν το 2/2 απέναντι στο LA.

Απίστευτος ο Κάρι, που τελείωσε το ματς με 45 πόντους και 10 ριμπάουντ, έχοντας 8/12 τρίποντα! Μεγάλη εμφάνιση από τον Πολ Τζορτζ που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ωστόσο δεν ήταν αρκετός για την ομάδα του Λος Άντζελες που ξεκίνησε τη σεζόν με ήττα…

Οι «πολεμιστές» είχαν τον έλεγχο, με τον Κάρι να τελειώνει το πρώτο 12λεπτο με… 25 πόντους, βάζοντας τους Γουόριορς μπροστά με 44-27! Οι Κλίπερς βρήκαν ωστόσο απαντήσεις στη δεύτερη περίοδο και με ένα επιμέρους 40-22, πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (46-47).

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, ο Κάρι τα… έσταζε από παντού, ενώ οι Κλίπερς έβρισκαν λύσεις. Εν τέλει ένα τρίποντο του Στεφ, ήταν αυτό που έβαλε μπροστά τους Γουόριορς με δύο πόντους στο τέλος, με τον γκαρντ των «πολεμιστών» να ευστοχεί και σε δύο βολές, τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, τελειώνοντας έτσι ουσιαστικά το παιχνίδι.