Όταν η Γιουβέντους υποκλίθηκε στο Θρύλο

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός έγραψε ξανά ιστορία στο Champions League, λυγίζοντας τη Γιουβέντους (1-0) με γκολάρα του Κασάμι σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες ελληνικής ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το παιχνίδι ήταν για την 3η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League και το «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν κατάμεστο, με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση και να κερδίζει τη Γηραιά Κυρία.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη μεγάλη νίκη με 1-0, ύστερα από άψογη συνεργασία των Ντομίνγκες, Μήτρογλου και Κασάμι στο 36’ και ωραίο τελείωμα από τον ελβετό μέσο.

Ο Κασάμι ήταν μαζί με τον Ρομπέρτο οι κορυφαίοι στο ματς, με τον ισπανό γκολκίπερ να κάνει απίθανες επεμβάσεις και να κρατάει το μηδέν.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη τη σεζόν με τον Μίτσελ στον πάγκο του ο Ολυμπιακός εκτός από τη Γιουβέντους είχε κερδίσει εντός έδρας και την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τη Μάλμε.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91′ Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85′ Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69′ Αφελάι).

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (77′ Περέιρα), Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο (57′ Μαρκίζιο), Βιντάλ, Πογκμπά (87′ Τζοβίνκο), Τέβες, Μοράτα.