Αρχική Life Style Συντετριμμένος ο Άλεκ Μπάλντουιν από τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς: Η καρδιά...

Συντετριμμένος ο Άλεκ Μπάλντουιν από τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς: Η καρδιά μου έχει ραγίσει…

«Συντετριμμένος» δηλώνει ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν από τον θάνατο τη διευθύντριας φωτογραφίας, την οποία πυροβόλησε κατά λάθος στα γυρίσματα μιας ταινίας γουέστερν στο Νέο Μεξικό.

Παράλληλα έχουν γεννηθεί ερωτηματικά αν το όπλο περιείχε πραγματική σφαίρα, όπως αναφέρει ένα σωματείο του Χόλιγουντ.

«Δεν έχω λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου για το τραγικό ατύχημα όπου σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς» έγραψε στο Twitter ο 63χρονος σταρ.

«Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομική έρευνα για το πώς μπορεί να συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγο (της Χάτσινς) για να του προσφέρω υποστήριξη, στον ίδιο και την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Η Χάτσινς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Rust, ο Τζόελ Σόουζα, 48 ετών, τραυματίστηκε επίσης αλλά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο θάνατος της Χάτσινς οφειλόταν σε «ατύχημα» με ένα όπλο που θα έπρεπε να ήταν γεμάτο με άσφαιρα. Η έρευνα συνεχίζεται και μέχρι στιγμής δεν έχουν ασκηθεί διώξεις, διευκρίνισε το γραφείο του σερίφη, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο Μπάλντουιν κλήθηκε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία και αποχώρησε αμέσως μετά, χωρίς να του ασκηθεί δίωξη και χωρίς να γίνει καμία σύλληψη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του σερίφη, τον Χουάν Ρίος.

Σχετικά Tags

ταινίαΆλεκ ΜπάλντουινΧόλιγουντπυροβολισμός

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Pressone