Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-5 – Το θέατρο των οργίων του Σαλάχ (vid)

Πω πω, μια Λίβερπουλ!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε ό,τι ήθελε στο «Όλντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετέτρεψε σε υγεινό περίπατο το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League, διαλύοντας τους «Κόκκινους Διαβόλους» με το ιστορικό και ανεπανάληπτο 5-0!

Οι Reds ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι από το ξεκίνημα έως τη λήξη της αναμέτρησης και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μο Σαλάχ, έφτασαν σε μια ιστορική νίκη που τους ανεβάζει στη 2η θέση με 21 βαθμούς, και βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Ο Αιγύπτιος έκανε… τα πάντα στο ματς (3 γκολ, 1 ασίστ) και κατέρριψε ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος Αφρικανός σκόρερ της Premier League με 107 γκολ, αφήνοντας στη 2η θέση τον Ντιντιέ Ντρογκμπά που σταμάτησε στα 104!

Όσο για τη Γιουνάιτεντ, η οποία παρέμεινε στην 7η θέση με 14 βαθμούς, αυτή είναι η βαρύτερη εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ σε αγώνα πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κλοπ έκανε φοβερό ξεκίνημα στο ματς, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 5′ με τον Κεϊτά, ενώ ο Ζότα στο 13′ έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μο Σαλάχ, ο οποίος το πήρε… πάνω του και πέτυχε χατ-τρικ!

Ο Αιγύπτιος χτύπησε τρεις φορές (38′, 45+5′, 50′) και έγραψε ιστορία, φτάνοντας τα 107 γκολ στην Premier League.

Περισσότερα σε λίγο…