Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 – «Βασίλισσα» στη Βαρκελώνη

Της έχει πάρει τον αέρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε την τέταρτη σερί νίκη της απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Κάρλο Αντσελότι σημείωσε την πρώτη του νίκη στο «Καμπ Νου» και η «βασίλισσα» με το τελικό 2-1 στη Βαρκελώνη πάτησε στην κορυφή της La Liga.

Γκολάρα από τον Αλάμπα για το 0-1, το… καθάρισε ο Λούκας Βάσκεθ στις καθυστερήσεις, μείωσε ο Αγκουέρο στην τελευταία φάση του ματς για την Μπαρτσελόνα, που σε ένα ακόμα παιχνίδι απογοήτευσε με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.

Αν κάποιος σε μια Κυριακή που είναι γεμάτη από ντέρμπι σε ολόκληρη την Ευρώπη έψαξε το θέαμα στο πρώτο χρονικά απ’ αυτά, μάλλον έμεινε απογοητευμένος. Στο clasico δεν είδαμε θέαμα. Είδαμε νευρικότητα, είδαμε κακές επιλογές, είδαμε παίκτες που ήθελαν, αλλά δεν… μπορούσαν.

Κυρίως από την Μπαρτσελόνα. Μονότονη, βαρετή, άγευστη, άοσμη. Να προσπαθεί να απειλήσει μονάχα από τα αριστερά με τον Ντεπάι, αλλά να βλέπει τη Ρεάλ να κλείνει καλά τους χώρους και να ψάχνει την κόντρα επίθεση.

Μονάχα μια ολιγωρία υπήρξε, αλλά ο Ντεστ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά από το ύψος του πέναλτι και λίγο αργότερα η Ρεάλ βρήκε την κόντρα που έψαχνε. Και ο Αλάμπα τον χώρο για να σουτάρει. Στο 32′ ο Αυστριακός με μια… οβίδα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Τερ Στέγκεν για το 0-1, που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Περισσότερα σε λίγο…