Σπύρος Μπιμπίλας: Ο ρόλος του στο «The Crown»,ως Γιάννης Λάτσης και ο όρος που έθεσε για να δεχτεί

Απόψε στις 23:30,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Σπύρο Μπιμπίλα. Ο ταλαντούχος, ανήσυχος και πολυδιάστατος ηθοποιός ξεδιπλώνει όλες τις πλευρές του, με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μιλάει ευθέως για τις αναίτιες επιθέσεις που έχει δεχθεί, για τους υποκριτές που έχει συναντήσει, αλλά και για όσους τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά. Πώς από τη Νομική βρέθηκε στο θεατρικό σανίδι; Πόσο σημαντικό είναι το έργο που γίνεται στο Σ.Ε.Η.; Πόσο ευτυχισμένος νιώθει που οι άνθρωποι που θαύμαζε από παιδάκι, έγιναν οικογένειά του; Άραγε, ήθελε ποτέ να αποκτήσει παιδιά και γιατί δεν μάθαμε κάτι για τις προσωπικές του σχέσεις; Τέλος, μιλάει για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή υπερπαραγωγή «The Crown»,ως Γιάννης Λάτσης,και για τον όρο που έθεσε για να δεχτεί τον ρόλο του.

Καλεσμένος του Γρηγόρη στο «The 2night Show» και ο Γιώργος Λιβάνης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για την 8χρονη πορεία του στο τραγούδι, αλλά και για το πώς βίωσε τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική του ζωή. Πόσο επισκίασε τη δουλειά του και πώς το αντιμετώπισε; Επίσης, μοιράζεται τα συναισθήματα που είχε όταν βρέθηκε στη σκηνή, για πρώτη φορά, με τον Γιώργο Μαζωνάκη, και εξηγεί γιατί διανύει μια περίοδο «απεξάρτησης» από το κινητό του. Τέλος, ο Γιώργος Λιβάνης συναντά τον μικρό Σπύρο Ντούγιαπου του βάζει τις δικές του παιδικές δοκιμασίες και κλείνει τη βραδιά, παρέα με τους μουσικούς του, και τα αγαπημένα του τραγούδια.

«The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:30 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.