Πύργος – 44χρονος ιερέας με κοροναϊό αρνήθηκε τη νοσηλεία και πέθανε στο σπίτι του

Σοκ στον Πύργο όπου πέθανε από κοροναϊό ιερέας, πατέρας δύο παιδιών. Ο 44χρονος αρνήθηκε τη νοσηλεία του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας και επέστρεψε στο σπίτι του όπου και κατέληξε.

Ακόμη ένας ιερέας, νέος άνθρωπος και πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του από τον κοροναϊό, βυθίζοντας στη θλίψη την Ηλεία.

Ο 44χρονος ιερέας κατέληξε εχθές το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι ο ιερέας που ήταν οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, δήλωνε αρνητής του εμβολίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ιερέας είχε μεταφερθεί στο Γ.Ν. Πύργου όπου είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο για καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Ωστόσο, ο ιερέας φέρεται να αρνήθηκε τη νοσηλεία του και να επέστρεψε στο σπίτι του στον Πύργο, όπου η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κατέληξε.

Την ίδια ώρα, δύο ακόμα ιερείς από το Αγρίνιο νοσούν, ενώ ένας παθολόγος από την Αμαλιάδα ο οποίος είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο του Ρίου.

Μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Την ίδια ώρα, μεγάλη είναι η πίεση στα νοσοκομεία της Πάτρας, λόγω των αυξημένων νοσηλειών των τελευταίων ημερών.

Σημειώνεται ότι στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης νοσηλεύονται συνολικά 233 άτομα, ενώ υπάρχει μόνο μία κενή κλίνη ΜΕΘ, στο νοσοκομείο του Ρίου.