Η Φιορεντίνα διέλυσε την Τζένοα (6-0)

Την έκανε φύλλο και φτερό με συνοπτικές διαδικασίες! Η Φιορεντίνα δεν έδειξε κανέναν οίκτο στην Τζένοα, διαλύοντάς την με το εκπληκτικό 6-0.

Οι «Βιόλα» βρέθηκαν σε τρομερή βραδιά, ασελγώντας στο «πτώμα» της Τζένοα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με αυτό το τρίποντο, η Φιορεντίνα ανέβηκε στην 6η θέση της Serie A και βλέπει Ευρώπη.

Στο 10’ ο Σαπονάρα κέρδισε πέναλτι από τον Χεφτί, ο Βλάχοβιτς εκτέλεσε αλά-Πανένκα και ο Σιρίγκου μπλόκαρε. Στο  15’ ο Οντριοθόλα πήρε το ριμπάουντ στο σουτ του Βλάχοβιτς κι έκανε εξ επαφής το 1-0.

Στο 34΄ο Μποναβεντούρα πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-0, ενώ 8 λεπτά μετά, ο Μπιράγκι με απίθανη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά και έκανε το 4-0, με τον Βλάχοβιτς να… κρεμάει τον Σιρίγκου.

Στο 69’ ο Μπιράγκι με  νέα απίστευτη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 5-0 και στο 77΄, ο Τορέιρα με κεφαλιά έκανε το 6-0.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι (70’ Καγιεχόν), Οντριοθόλα, Ιγκόρ, Μιλένκοβιτς, Μποναβεντούρα (70’ Ντάνκαν), Σαπονάρα (70’ Ικονέ), Τορέιρα (80’ Πουλγκάρ), Μαλέχ, Βλάχοβιτς, Γκονζάλες (70’ Τέρζιτς).

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Χεφτί, Φανχόισντεν, Όστιγκαρντ, Καλαφιόρι (46’ Μπάνι), Στουράρο (46’ Εκουμπάν), Μπαντέλι, Πορτανόβα (46’ Μελεγκόνι), Ροβέλα, Ντέστρο (80’ Μπούκσα), Γεμπόα (67’ Καϊσέδο).