Σπίτι με το Mega – O Νίκος Μακρόπουλος υποδέχεται την Άντζελα Δημητρίου

Ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου. Μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο θα τραγουδήσουν επίσης οι φίλοι του: Stan Αντιπαριώτης, Βασίλης Δήμας, Γιάννης Κρητικός και ο BΟ. Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Λίγο πριν τους απολαύσουμε στη σκηνή, ο Νίκος Μακρόπουλος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

«Πέρασα υπέροχα γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου. Ήταν μια μοναδική βραδιά. Η Άντζελα είναι η Άντζελα που όλοι ξέρουμε. Μόνο σεβασμός στην Άντζελα», ανέφερε ο τραγουδιστής για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου.

Στη διασκέδαση, η οποία έχει πληγεί από τον κοροναϊό, αναφέρθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος, και στάθηκε στην εξέλιξη του λαϊκού τραγουδιού, και τα αγαπημένα του τραγούδια.

«Η διασκέδαση αλλάζει από γενιά σε γενιά. Ελπίζω οι γενιές που έρχονται να αγκαλιάσουν και να αγαπήσουν το λαϊκό τραγούδι. Δεν ξεχωρίζω κανένα τραγούδι μου. Είναι όλα παιδιά μου». Το τραγούδι «Εκτάκτου ανάγκης», είναι εκείνο που με έβαλε στο παιχνίδι και με έβγαλε στο προσκήνιο», ανέφερε.