Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Η νέα καταγγελία και οι… χρηματικές προσφορές στις ανήλικες

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο ιερέας στα Κάτω Πατήσια, που συνελήφθη σήμερα Παρασκευή κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης.

Η σύλληψη του ιερέα που είναι και πατέρας τριών παιδιών, άνοιξε το δρόμο για νέες καταγγελίες εις βάρος του, γεγονός που αποδεικνύει ότι η περίπτωση της ανήλικης δεν ήταν η μόνη.

Μια ακόμη κοπέλα, η οποία μένει στην περιοχή, καταγγέλλει πως τον Νοέμβριο του 2020 ο συγκεκριμένος ιερέας την είχε προσεγγίσει, ζητώντας της να πάνε κάπου μόνοι τους προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του.

«Μου είπε να μη φοβάμαι και ότι δε θέλει το κακό μου και ότι θέλει απλά να περάσουμε καλά»

Όπως λέει, ο 37χρονος την γνώρισε μέσω μιας φίλης της η οποία τότε παρακολουθούσε τα μαθήματα στο κατηχητικό, και την κάλεσε στον Ναό να συζητήσουν. Αρχικά της πρότεινε μια δουλειά, καθώς η 19χρονη σήμερα κοπέλα ζωγραφίζει τοιχογραφίες και στη συνέχεια της ζήτησε να περάσουν μερικές ώρες μόνοι τους, προσφέροντάς της, μάλιστα, χρήματα σαν αντάλλαγμα.

«Μου είπε να μη φοβάμαι και ότι δε θέλει το κακό μου και ότι θέλει απλά να περάσουμε καλά», είπε η κοπέλα, ενώ όπως ανέφερε η ίδια, της έδωσε παραπάνω χρήματα για την δουλειά που έκανε με αποτέλεσμα να του επιστρέψει πίσω 50 ευρώ λέγοντας του ότι «ευχαριστώ πολύ αλλά δεν έχω ανάγκη από τα λεφτά σας».

  • Διαβάστε επίσης: Βιασμός ανήλικης από ιερέα – Κακοποιούσε τη 16χρονη στο κατηχητικό – Τον έβλεπε και λιποθυμούσε από φόβο

Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και του απάντησε αρνητικά αυτός, ωστόσο, επέμεινε καλώντας την να πάνε το βράδυ οι δύο τους, μόνοι τους, σε ένα χώρο που έχει φτιάξει για τη νεολαία.

Με κοιτούσε επίμονα και με έκανε να αισθανθώ άβολα»

Η 18χρονη έφυγε, αλλά ο ιερέας επέμεινε στέλνοντάς της μηνύματα ώστε να γίνουν φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κοπέλα συνέχισε να μην απαντά και την επόμενη ημέρα συνάντησε τον ιερέα μαζί με την οικογένεια του σε μια πλατεία της περιοχής.

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος την κοιτούσε επίμονα παρόλο που δίπλα βρίσκονταν τα παιδιά του και η έγκυος τότε σύζυγός του. «Με έκανε να αισθανθώ άβολα» είπε χαρακτηριστικά.