Νέα προβλήματα στην ΑΕΚ – Θεραπεία για Σιμάνσκι και Τζαβέλλα

Μέσα σε όλη την… μαυρίλα μετά την τεράστια αποτυχία της ΑΕΚ να μην εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εσιτήριο, αφού ηττήθηκε από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τα αγωνιστικά προβλήματα ολοένα και αυξάνονται.

Στη σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Θεραπεία έκαναν επίσης ο Γιώργος Τζαβέλλας, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, και οι Όγκνιεν Βράνιες, Ντάρκο Γέβτιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο γυμνάστηκε ατομικά. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στα καλά νέα για τους «κιτρινόμαυρους», μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, δείχνοντας πως μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

Η αυριανή προπόνηση της Ένωσης εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ είναι προγραμματισμένη στις 17:00.