Ποτσετίνο για το μέλλον του: «Πρέπει να δω τον πρόεδρο στο Κατάρ»

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε εκτός έδρας την Μονπελιέ με 4-0, «διασκεδάζοντας» τις εντυπώσεις, δεδομένου ότι η χρονιά χαρακτηρίζεται ανεπιτυχής, μετά τον πρόωωρο αποκλεισμό στο Champions League.

Βέβαια, οι Παριζιάνοι έχουν κατακτήσει το σαμπιονά και μία αγωνιστική πριν το τέλος του, άπαντες πλέον, καταστρώνουν τα σχέδια τους για την νέα χρονιά.

Ενας απ΄ αυτούς, είναι και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για τον οποίο, θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο της γαλλικής ομάδας από την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Ο Αργεντινός προπονητής, ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και έσπευσε να δώσει… ραντεβού στο Κατάρ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να δω τον πρόεδρο στο Κατάρ. Σίγουρα θα δούμε ο ένας τον άλλον. Αλλά για να το ξεκαθαρίσουμε, ο προγραμματισμός των συναντήσεών μας είναι πάντα ευθύνη των ανωτέρων μας».

Το συμβόλαιο του Ποτσετίνο, λήγει το 2023, όμως το μόνο ζήτημα που παραμένει σε εκκρεμότητα, είναι η αποζημίωση που θα λάβει ο έμπειρος τεχνικός, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τον διάδοχο του.