Ο Σπανούλης πάει για κάτι μεγάλο στο Περιστέρι: Αγραβάνης και Κασελάκης οι πρώτοι στόχοι

Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει δώσει τα χέρια εδώ και καιρό με τους ανθρώπους του Περιστερίου, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών κατέληξαν σε… γάμο και ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο νέος προπονητής του Περιστερίου. Ενα χρόνο μετά την απόσυρσή του από τα παρκέ και λίγο μετά το πρώτο προπονητικό του εγχείρημα στα Next Generation της EuroLeague, o Kill Bill θα καθίσει στην άκρη του πάγκου και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει το… χτίσιμο του Περιστερίου. Στην πρώτη του επαγγελματική δουλειά με το κουστούμι του προπονητή, ο Βασίλης Σπανούλης είναι αποφασισμένος να παρουσιάσει ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι στόχοι του Kill Bill είναι συγκεκριμένοι και ακούνε στα ονόματα Δημήτρης Αγραβάνης και Λεωνίδας Κασελάκης. Ο Σπανούλης θέλει να πάρει στα δυτικά προάστια τους δυο παίκτες και φαίνεται πως διαθέτει τα κατάλληλα… όπλα για να φέρει εις πέρας την διπλή αποστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Περιστέρι έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Κασελάκη. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση στον φόργουορντ του Παναθηναϊκού και φέρεται να έχει το πάνω χέρι για να τον κάνει δικό της. Την εφετινή σεζόν, ο 32χρονος παίκτης μέτρησε 5.5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά ματς με την πράσινη φανέλα. Ήταν μέλος του rotation του «τριφυλλιού» και ο Βασίλης Σπανούλης τον θέλει στο νέο του εγχείρημα.

Από εκεί και πέρα, ο Kill Bill διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Αγραβάνη (από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό) και είναι πολύ πιθανό πλέον να σμίξουν ξανά σε άλλα λημέρια. Ο έμπειρος φόργουορντ είναι ο διακαής πόθος του Βασίλη Σπανούλη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στη μεταγραφική υπόθεση. Με τον Προμηθέα τη σεζόν που μας πέρασε, ο 28χρονος παίκτης είχε 14.2 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Τα κλειδιά του Περιστερίου περνούν στα χέρια του Βασίλη Σπανούλη που έχει ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας. Κασελάκης και Αγραβάνης είναι οι δύο πρώτοι του στόχοι, με τον Kill Bill να θέλει να πετύχει στην προπονητική με το… καλημέρα.

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Κρας τεστ Ελλήνων και Τούρκων – Τι φοβούνται, τι προσδοκούν, τι καταγγέλλουν οι δύο λαοί