Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ 0-4: Ξεκίνημα με εύκολη νίκη

Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του βορρά επικράτησε εύκολα 4-0 των Γκόου Αχέντ Ιγκλς, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν επί ολλανδικού εδάφους.

Νέλσον Ολιβέιρα, Αντρέ Ρικάρντο και Κωνσταντέλιας πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα του αγώνα.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα για τους Κάργα, Ντάντας, Ράφα Σοάρες και Κουαλιάτα, ενώ υπάρχει μια μικρή ανησυχία για τον Λύρατζη, που αποχώρησε ως τραυματίας μετά από ένα χτύπημα, έχοντας πρόβλημα στον δεξί αστράγαλο.

Ο Λουτσέσκου ξεκίνησε την ομάδα του με 4-2-3-1 και επέλεξε τον Ζίβκοβιτς για τερματοφύλακα, τους Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργα και Ράφα Σοάρες στην άμυνα, τους Ντάντας και Ντάγκλας Αουγούστο στα χαφ, τον Λάμπρου ως αριστερό εξτρέμ, τον Κουαλιάτα ως δεξί και τον Φελίπε Σοάρες σε ρόλο δεκαριού, πίσω από τον σέντερ φορ Νέλσον Ολιβέιρα.

Στο β’ μέρος ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε ολικό… λίφτινγκ της ενδεκάδας, βάζοντας τους Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Ινγκασον, Κουλιεράκη, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Αντρέ Ρικάρντο και Τσόλακ.

Περισσότερα σε λίγο…

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Επώνυμη καταγγελία απόφοιτης του Αρσακείου για τα αδέρφια Λιγνάδη