Πολωνία: Το πάθος ενός ασθενή για το ποδόσφαιρο τον ακολούθησε και στο… χειρουργείο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο Κιέλτσε της Πολωνίας.

Στη φωτογραφία υπάρχει κάτι ασυνήθιστο όσον αφορά στον εξοπλισμό που βρίσκεται εντός του χειρουργείου, καθώς δίπλα από τους γιατρούς και τον ασθενή που βρίσκεται στο χειρουργικό τραπέζι υπάρχει μια τηλεόραση.

Κι αν θα πει κάποιος ότι η τηλεόραση υπάρχει στο χειρουργείο για επεμβάσεις που γίνονται με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού με κάμερα, σε αυτή την περίπτωση ο λόγος ήταν διαφορετικός, κάνοντας viral το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Η τηλεόραση ήταν σε λειτουργία κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και έδειχνε αγώνα της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που διεξάγεται στα γήπεδα του Κατάρ.

Ειδικότερα, στη φωτογραφία απεικονίζονται πέραν οι δυο γιατροί και ο ασθενής, ο οποίος παρακολουθούσε το παιχνίδι της Ουαλίας με το Ιράν ενώ βρισκόταν υπό ραχιαία αναισθησία.

«Σε εμάς, οι ασθενείς λαμβάνουν υπηρεσίες. Όλοι οι κύριοι υπό ραχιαία αναισθησία είναι ευχαριστημένοι», είναι η λεζάντα που χρησιμοποίησε το νοσοκομείο για τη συγκεκριμένη επέμβαση.