Θρίαμβος για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Πιο κοντά από ποτέ στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης μέσω του Australian Open

Το τι θα πετύχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Australian Open θα καθορίσει και την θέση που θα έχει την… επόμενη ημέρα στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατακτήσει το Australian Open, την προσεχή Κυριακή (29.01 / 10:30) τότε θα σκαρφαλώσει για πρώτη φορά στην καριέρα του και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε περίπτωση όμως που χάσει τον τίτλο, τότε υπάρχουν τα παρακάτω ενδεχόμενα για την θέση που θα λάβει ο Έλληνας από… Δευτέρα.

Εάν ο Τσιτσιοπάς ηττηθεί στον τελικό του Australian Open από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τότε ο Σέρβος θα ανέβει στην πρώτη θέση της κατάταξης, ο Αλκαράθ θα βρεθεί στο νούμερο δύο και στην τρίτη θέση θα βρεθεί ο Έλληνας πρωταθλητής.

Εάν ο Τόνι Πολ κάνει την έκπληξη, αποκλείσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό τους και κάνει το “μπαμ”, κατακτώντας και το Australian Open, τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης με τον Αλκαράθ να παραμένει στην πρώτη θέση και τον Τζόκοβιτς να μένει τρίτος.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.