Άλκμααρ – Ουτρέχτη 5-5: «Όργια» από Δουβίκα και Παυλίδη – Έκαναν χατ τρικ και οι δύο

Το παιχνίδι της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη διεκδικεί τον τίτλο του αγώνα της χρονιάς, αλλά η είδηση που ενδιαφέρει τους Έλληνες φιλάθλους είναι φυσικά το «πάρτι» που έστησαν οι δύο συμπατριώτες μας, Παυλίδης και Δουβίκας.

Οι δύο Έλληνες επιθετικοί «έσπασαν» τα κοντέρ με την απόδοσή τους, καθώς πέτυχαν χατ τρικ, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κασεμίρο έστειλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας (3-1)

Παυλίδης και Δουβίκας έκαναν άνω κάτω τις δύο άμυνες και τα ονόματα τους φιγουράρουν σε όλα τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, μετά την μεγάλη «μάχη» που έδωσαν για να οδηγήσουν στη νίκη τις ομάδες τους.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλες αλλά είναι σίγουρο ότι Παυλίδης και Δουβίκας κατάφεραν να γίνουν πρώτο θέμα στην Ολλανδία και φυσικά στην χώρα μας.

Ο Δουβίκας σκόραρε στο 12′ και στο 17′ αλλά η «απάντηση» του Παυλίδη ήταν άμεση καθώς ο τελευταίος έκανε το 2-2 στο 31′ και το 3-2 για την Άλκμααρ στο 34′.

Ο Δουβίκας πέτυχε το τρίτο του γκολ στο 65′ δίνοντας προβάδισμα στην Ουτρέχτη (3-4) αλλά ο Παυλίδης έκανε στο 78′ το 5-4 για την Άλκμααρ.

Τελικά η μεγάλη «μάχη» βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το εντυπωσιακό 5-5 ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δουβίκας πέτυχε και τέταρτο γκολ το οποίο ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, ενώ είχε και δύο ασίστ.