Μαθητές δημοτικού από τη Γερμανία τίμησαν τη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Σε μια σπουδαία κίνηση τιμής και στήριξης των δράσεων της καμπάνιας της δομής «Εις το όνομα του Άλκη» για τον τραγικό χαμό του Άλκη Καμπανού έκαναν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ενός δημοτικού σχολείου στη Γερμανία.

Παιδιά και δάσκαλοι του 1ου δημοτικού σχολείου Νυρεμβέργης φόρεσαν φανέλες διάφορων ελληνικών ομάδων και φωτογραφήθηκαν δίπλα – δίπλα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι το ποδόσφαιρο και οι οπαδοί του δεν θα έπρεπε να έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Οι μικροί μαθητές από τη Γερμανία έβαλαν με αυτό τον τρόπο και αυτοί το δικό τους λιθαράκι για την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της δομής «Εις το όνομα του Άλκη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «τα παιδιά και οι δάσκαλοι φόρεσαν φανέλες ελληνικών ομάδων και φωτογραφήθηκαν στέλνοντας μήνυμα υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης και της ευγενούς άμιλλας».

Όπως υπογραμμίζει στην ανάρτησή της η δομή, «μέλη από όλον κόσμο, μας στέλνετε καθημερινά τις φωτογραφίες σας και σας ευχαριστούμε για αυτό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δορυφόρο Μονάχου που στηρίζει τις δράσεις της δομής και μας κοινοποίησε τις φωτογραφίες».

Δείτε την ανάρτηση: