Οι 4 προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε αυτήν την εβδομάδα

Οι ρυθμοί μας καθημερινά είναι έντονοι και γρήγοροι. Η σύγχρονη καθημερινότητα προτάσσει την διαρκή κίνηση και… μετακίνηση, αφού συχνά τρέχουμε από την μία δουλειά στην άλλη, στην προσπάθειά μας να φέρουμε εις πέρας τα πάντα.

Όπως είναι λογικό θέλουμε το σπίτι μας να είναι το καταφύγιό μας και οι συσκευές του να κάνουν την καθημερινότητά μας όσο πιο απλή και λειτουργική γίνεται. Το ίδιο φυσικά, ισχύει και για τις συσκευές που έχουμε μαζί μας καθημερινά και τις χρησιμοποιούμε συχνά μέσα στην ημέρα, όπως το κινητό μας τηλέφωνο.

Οι πιο δυνατές προσφορές στο SHOPFLIX.gr

Όταν αυτές οι συσκευές συνδυάζονται με δυνατές προσφορές τότε τα καλά τους μόνο αυξάνονται!

Συγκεντρώσαμε τις πιο δυνατές προσφορές μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, τα οποία θα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα, σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Και μην ξεχνάτε ότι γιορτάζουν 1 χρόνο Shopflix με μοναδικά και πλούσια δώρα.

Κλιματιστικό Inverter Gree Icon

Το Κλιματιστικό Inverter Gree έχει έρθει για να σας ανανεώσει. Συνδέεται ασύρματα μέσω Wi-Fi, για να ελέγχετε απομακρυσμένα την συσκευή σας, χωρίς τηλεχειριστήριο.

Διαθέτει φίλτρο ενεργού άνθρακα, που απορροφάει τις δυσάρεστες οσμές, ώστε να έχετε μια υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Επίσης, η πρωτοποριακή τεχνολογία του εσωτερικού στοιχείου της Gree, μέσω της συμπύκνωσης υγρασίας, παγώματος και απόψυξης, απομακρύνει τους ρύπους από τη συσκευή, δίνοντάς σας έναν καθαρό αέρα στο σπίτι.

Είναι εξοπλισμένο με φίλτρο HEPA, που αφαιρεί την σκόνη ενώ η επίστρωση που έχει από ενεργά αντιβακτηριακά συστατικά, εμποδίζει να εξαπλωθούν βλαβερές ουσίες, προκειμένου να αναπνέετε με ασφάλεια.

Φριτέζα Αέρος Rohnson R-2834 με Αποσπώμενο Κάδο

Η φριτέζας αέρος Rohnson R-2834 διαθέτει διπλό τζάμι, για να μπορείτε να βλέπετε το φαγητό, ενώ η απομακρυσμένη λειτουργία χρήσης Rohnson Link, σας διευκολύνει στο χειρισμό της.

Η οθόνη της είναι αφής και LED, ενώ η συσκευή περιέχει 6 διαφορετικά προγράμματα, για να επιλέγετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο γεύμα που θέλετε να ετοιμάσετε.

Ο χρονοδιακόπτης 1-60 λεπτών, επιτρέπει να ρυθμίζετε τον χρόνο μαγειρέματος, ανάλογα με τις ανάγκες σας ενώ εκείνος των 0-24 ωρών σας αφήνει να προετοιμάσετε απολαυστικά σνακ, χρησιμοποιώντας την λειτουργία αποξήρανσης φρούτων.

Με την τεχνολογία 3D direct heat, η φριτέζα αέρος σας ετοιμάζει υγιεινά γεύματα, με ελάχιστο ή και καθόλου λάδι, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας  φαγητό με λιγότερα λιπαρά.

Xiaomi Redmi Note 11S

Με το Xiaomi Redmi Note 11S η καθημερινότητά σας απογειώνεται. Απολαμβάνετε μεγάλες επιδόσεις, χάρη στον δυνατό οκταπύρηνο επεξεργαστή του, ο οποίος εγγυάται ταχύτατη απόκριση σε όλες τις αγαπημένες σου εφαρμογές.

Χάρη στα 6GB μνήμης RAM που διαθέτει το κινητό, αυτές οι εφαρμογές θα εκτελούνται χωρίς κολλήματα, για να μη χρειάζεται να σταματάτε αυτό που κάνετε ούτε στιγμή.

Διαθέτει AMOLED 6.67 ιντσών με ανάλυση στα 1080×2400 pixels και μέγιστη φωτεινότητα στα 1200 nits, για να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με άνεση και λεπτομέρεια, ακόμη και τη νύχτα.

Με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, απολαμβάνετε ομαλή κίνηση ακόμα και σε σκηνές γρήγορης δράσης, χωρίς να κουράζετε τα μάτια σας.

Το σύστημα τετραπλής κάμερας 50MP στο πίσω μέρος του, θα αναβαθμίσει τις φωτογραφίες σας για τα social media, ενώ μπορεί να τραβήξει και βίντεο σε ανάλυση 1080p στα 30 fps.

Τηλεόραση Smart LG 50UQ80003LB 4K

Με την Τηλεόραση Smart LG 50UQ80003LB 4K απολαμβάνετε την πιο κομψή σχεδίαση και αληθινή 4K ανάλυση και βυθίζεστε στο αγαπημένο σας περιεχόμενο με πλούσια και ζωντανά χρώματα.

Επιπλέον, σας προσφέρει  την απόλυτη εμπειρία gaming με καθαρή και ομαλή εικόνα, ενώ ο επεξεργαστής α5 Gen5 ΑΙ 4K  σας παρέχει πάντα την βέλτιστη εμπειρία εικόνας αλλά και ήχου.

Είναι πολύ πιο έξυπνη από ό,τι νομίζετε. Από τον φωνητικό έλεγχο έως το εξατομικευμένο περιεχόμενο, το ThinQ AI κάνει την τηλεόραση UHD της LG μια πραγματικά έξυπνη εμπειρία.

Τώρα, μπορείτε να πετύχετε εύκολο χειρισμό απλώς με την φωνή σας. Ο Έξυπνος φωνητικός έλεγχος μέσω Apple AirPlay και άλλων υπηρεσιών, καθιστά τον χειρισμό της LG UHD TV σας ευκολότερο και γρηγορότερο από ποτέ.