Άρης: Τα διλήμματα σε δυο θέσεις ενόψει Ολυμπιακού

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (2/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ ο Τόλης Τερζής δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, αποτελεί ερωτηματικό το αν θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Κουέστα, ή αν θα ξεκινήσει για τρίτο συνεχόμενο ματς κάτω από την εστία ο Σιαμπάνης. Ακόμα, ανοικτό παραμένει και το ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον αστερισμό του 13

Ο Καμαρά επέστρεψε αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και θα πάρει μέρος μόνο στη σημερινή (1/4) προπόνηση. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να έχει συζήτηση με τον Μαυριτανό επιθετικό, αναφορικά με το πόσο καταπονημένος είναι από το ταξίδι.

Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, τη θέση του θα πάρει ο Γκρέι. Ακόμα, μια τρίτη εναλλακτική, με σαφώς λιγότερες πιθανότητες, για την κορυφή της επίθεσης θα ήταν ο Καμάτσο. Ο τελευταίος, πάντως, δοκιμάστηκε και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.