Τσάμπιονς Λιγκ με άρωμα… Βραζιλίας και Ανίτα

Μπορεί ένας τελικός Τσάμπιονς Λιγκ να έχει πρωταγωνιστή από τη χώρα της Βραζιλίας και να μην φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια; Δύσκολο το κουίζ… Αλλά πολύ σύντομα θα δούμε (απολαύσουμε) επί σκηνής την απάντηση: διότι Η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Aνίτα θα αναλάβει το χορευτικό σόου πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ιντερ.

Ας είμαστε, εδώ, ρεαλιστές: το σόου πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέχει, δεν έχει καμιά σχέση με όσα βλέπουν τα μάτια του κοινού στο ημίχρονο ενός αγώνα  Super Bowl. Εκεί, η… εκτόξευση της αδρεναλίνης είναι δεδομένη. Ποιος όμως μπορεί να αγνοήσει την Ανίτα; Η ΟΥΕΦΑ  ανακοίνωσε και έδωσε τη σκυτάλη για τη διασκέδαση στη Βραζιλιάνα ποπ τραγουδίστρια και αυτή θα εμφανιστεί στο πλευρό του Νιγηριανού περφόρμερ Μπούρνα Μπόι πριν από τον τελικό.

«Είμαι χαρούμενη που θα παίξω στο εναρκτήριο σόου του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και ανυπομονώ να συμπρωταγωνιστήσω σε αυτό με τον Μπούρνα Μπόι. Θα φέρουμε ένα σόου που δεν πρέπει να χάσετε και αφορά  στους οπαδούς στο γήπεδο και σε όλο τον κόσμο», είπε η Aνίτα μέσω της ιστοσελίδας της ΟΥΕΦΑ.  Υποσχέθηκε κάτι εντυπωσιακό. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί πως εδώ και επτά διοργανώσεις, η ΟΥΕΦΑ φροντίζει να διοργανώνει μουσικό σόου πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ποια είναι, όμως, η Ανίτα; Πρόκειται για παγκοσμίου φήμης ποπ σταρ και με το  πέμπτο άλμπουμ της, το  «Versions of Me» το 2022, έλαβε υποψηφιότητα στα  Grammy για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη. Είναι ηλικίας 29 ετών, τραγουδίστρια και παράλληλα …τηλεπερσόνα, δηλαδή τηλεπαρουσιάστρια! Τραγούδια της έχουν φτάσει στο Νο 1 στη Βραζιλία και η ίδια έχει εμπειρία από αθλητικά γεγονότα, δεδομένου πως συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, τη γεννέτειρά της, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Της μουσικής, κυρίως της ποπ εννοείται, όχι των σπορ.

Εν αναμονή, λοιπόν: η ΟΥΕΦΑ θέλει σταδιακά να ανεβάσει τους ρυθμούς, την ένταση, να νιώσουν όλοι σαν ένα πάρτι. Μα, «like to party», δεν είναι και ένα δημοφιλές τραγούδι του Μπούρνα Μπόι;