Δανάη Μπάρκα: «Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα»

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τι ζούμε πάλι ρε» στο θέατρο Άλσος παραβρέθηκε η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, την επόμενη σεζόν του «Πάμε Δανάη», ενώ αποκάλυψε τις προσωπικότητες με τις οποίες θα ήθελε να κάνει συνέντευξη στο μέλλον.

«Έχω αποκομίσει τα καλύτερα από τη φετινή χρονιά, μεγάλη ευλογία που ανήκω σε αυτό το κανάλι και σε αυτή την ομάδα, έχω αγωνία και χαρά για όσα έρχονται. Το κανάλι θα απαντήσει για το εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα. Θα ανακοινωθούν τη σωστή στιγμή», δηλώνει η Δανάη Μπάρκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα: «Δεν φεύγω αν δεν μου βρείτε το πορτοφόλι»

«Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό δεν γίνεται. Από Έλληνες θα ήθελα πολύ να συναντήσω τον κύριο Διονύση Σαββόπουλο, γιατί έχω μεγαλώσει με τα τραγούδια του», παραδέχεται αμέσως μετά η παρουσιάστρια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Θα δούμε ενδεχομένως τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, ως συνεντευξιαζόμενη στο «Πάμε Δανάη»;

Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει: «Θέλω να πω ότι θα τη δείτε αυτή τη βδομάδα και μάλιστα σε μία συνέντευξη που εγώ δεν ήμουν μπροστά, την έκανε ο Άρης Καβατζίκης. Δεν αισθανόμουν πολύ άνετα να κάνω εγώ την κουβέντα. Όταν μπήκα στο μοντάζ, δεν με άφησαν να τη δω ολόκληρη, άκουσα πράγματα που οριακά δεν τα ήξερα ούτε εγώ για τη ζωή της».

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε, επίσης, το τηλεοπτικό μέλλον της μητέρας της, αναφέροντας ότι σίγουρα θα τη δούμε κάπου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά σίγουρα όχι στο «Μεγάλο Παζάρι» του Alpha.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο